Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, ajunge în București

  • Recomandă articolul

O nouă ediție LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România, se va desfășura în perioada 20-22 octombrie în Parcul Izvor din București. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, accesul fiind GRATUIT.

După trei ediții de succes în Cluj-Napoca cu 50.000 de participanți și o primă ediție la Brașov cu 38.000 sunteți invitați să retrăiți cea mai frumoasă etapă, copilăria și să petreceți timp de calitate alături de cei dragi și în București. Fiecare ediție din lumea LollyBoom înseamnă ateliere creative, prin care atât copiii, cât și adulții se joacă, învață, se dezvoltă, sunt îndemnați spre socializare, se bucură de spectacole la scenă de dans, teatru, magie, ventrilocie, concerte, proiecții de film, numeroase activități și multe, multe surprize.
Pentru mai multe detalii despre cum s-a conturat experiența celorlalte ediții, dar și ce surprize vă așteaptă în cadrul evenimentului accesați site-ul http://www.lollyboomfestival.com/ și pagina de facebook https://www.facebook.com/LollyBoomFest/. În minunata lume LollyBoom distracția, relaxarea și voia bună sunt în prim plan.

object(WP_Term)#13051 (11) { ["term_id"]=> int(19326) ["name"]=> string(7) "Nr. 901" ["slug"]=> string(6) "nr-901" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(19326) ["taxonomy"]=> string(7) "numbers" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(31) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" }