Decojind ceapa

Traducere de Victor SCORADET

  • Recomandă articolul
In vremea copilariei mele treceam adeseori granita statului liber in directia Kokoschken, Zuckau si o vizitam pe stra-matusa Anna, care salasluia impreuna cu cele patru suflete ce alcatuiau familia ei sub un tavan scund. Placinta cu brinza dulce, saramura, castraveti in mustar si ciuperci, miere, prune la cuptor si maruntaie de gaina – pipota, inima, ficat –, dulciuri si acrituri, dar si tuica facuta din cartofi isi gaseau in acelasi timp locul pe masa; si tot simultan se ridea si se plingea. [Cititi integral articolul in Observator cultural 121]
Acest continut este doar pentru abonati. Pentru abonament Observatorul Cultural apasati aici.

object(WP_Term)#12883 (11) { ["term_id"]=> int(19326) ["name"]=> string(7) "Nr. 901" ["slug"]=> string(6) "nr-901" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(19326) ["taxonomy"]=> string(7) "numbers" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(31) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" }