18 cadouri altfel pentru Mărțișor și 8 Martie. În weekend, la #Dichisar!

  • Recomandă articolul

Săptămâna viitoare e 1 Martie! Mărțișorul și Ziua Femeii se apropie rapid iar goana după cadouri a început deja, dar e important să nu uităm, totuși, că luna femeii înseamnă mai mult decât shopping și spring sales. Să nu uităm, deci, să profităm de toate ocaziile ivite pentru a petrece timp cu prietenele și a face lucruri noi împreună.

Unul dintre evenimentele pe care le recomandăm cu drag în această perioadă este Dichisar de Mărțișor – târgul celei mai mari comunități creative din România: Breslo.ro. Dichisar reușește să îmbine cu succes shopping-ul cu o atmosferă fun și primitoare, un excelent pretext pentru a ieși din casă în weekend.

Produsele pe care le veți găsi aici aparțin tinerilor designeri și creatori de handmade de pe Breslo.ro. Iată mai jos un mic preview cu recomandări de la organizatori. Lăsați-vă inspirați și notați în agendă, weekend-ul acesta mergem la #Dichisar!

#Dichisar de Mărțișor se întâmplă în weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub București. (str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii). 2 zile de Fun, Food & Sisterhood, alături de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Cadouri de 8 Martie pentru prietenele elegante
Bijuterii din argint și aur, haine cu broderii prețioase, cadouri care vor bucura orice doamnă elegantă din viețile noastre, de la mentorul profesional la mama soacra.
Cadouri pentru iubitoarele tradițiilor românești
Trăim la oraș, dar tradiția e în tot și toate. Cadourile din această secțiune o reinterpretează și o traduc în estetica urbană, cu umor, sensibilitate și creativitate.
Cadouri altfel pentru nonconformiste
Pentru cadouri creative, Dichisar va fi mereu locul perfect. De la tricouri sarcastice la șosete cu mustăți, aici veți găsi toate cele necesare pentru a vă încânta prietenele nonconformiste
Cadouri mici pentru copii si mămici
Fetițele primesc și ele cadou de 8 Martie, bineînțeles. O rochița de primăvară, un nou prieten imaginar, o bijuterie din argint cu amprenta micii lor mânuțe, toate sunt de găsit la Dichisar de Mărțișor weekend-ul acesta.

Dacă sunteți în București weekend-ul acesta, Dichisar este o destinație de bifat obligatoriu. Va așteptăm pe 25-26 Februarie cu muzică bună, la o cafea adevărată și un cheesecake cu afine, să ne vindece de astenie. Pagina Eveniment Facebook >>

object(WP_Term)#13050 (11) { ["term_id"]=> int(19326) ["name"]=> string(7) "Nr. 901" ["slug"]=> string(6) "nr-901" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(19326) ["taxonomy"]=> string(7) "numbers" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(31) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" }