Matei Vișniec la Cafeneaua critică

  • Recomandă articolul

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 19 revine la Cafeneaua Critică, Matei Visniec!

După ce a fost invitatul unei ediţii româno-franco-germano-luxemburgheze a Cafenelei critice, în urmă cu cîţiva ani, cînd a participat cu un spectacol internaţional la festCo – Festivalul Comediei Româneşti, după ce a revenit apoi, în februarie 2015, pentru o seară „monografică” şi după ce tot aici a fost jucată în urmă cu o săptămînă o altă piesă a sa, montată la Teatrul Nottara, Matei Vişniec e din nou oaspetele Cafenelei critice, de astă dată în ipostază de prozator. Discuţia se va purta în jurul noului său roman, Iubirile de tip pantof. Iubirile de tip umbrelă…, proaspăt apărut la Editura Cartea Românească. Matei Vişniec va citi fragmente din carte. Nu vor lipsi – fireşte – nici dramaturgul, nici poetul, nici eseistul, nici jurnalistul omonimi!
19 04 2016 05
Lansare de carte, lectură şi discuţie cu Matei Vişniec, cu participarea şi a criticilor Bogdan-Alexandru Stănescu şi Cosmin Ciotloş. O ediţie aniversară, căci poetul-dramaturgul-prozatorul-eseistul-jurnalistul M.V. a(u) devenit la finele lui ianuarie sexagenar(i)!
Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

object(WP_Term)#13050 (11) { ["term_id"]=> int(19326) ["name"]=> string(7) "Nr. 901" ["slug"]=> string(6) "nr-901" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(19326) ["taxonomy"]=> string(7) "numbers" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(31) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" }