Sandalandala, campingul de legendă din Vama Veche, pregătește o serie de surprize pentru vacanţa de Paşte

  • Recomandă articolul

Sandalandala a debutat în 2014 cu o campanie specială: oricine își făcea tatuaj cu logo-ul campingului primea cazare gratuită pe viață. Doi ani mai târziu, Sandalandala deschide un nou sezon și invită toţi iubitorii de mare şi nu numai să sărbătorească 1 mai în campingul pregătit pentru o zi cu dublă importanţă.

21 04 2016 03
Vizitatorii sunt așteptați în peste 5.000 de metri pătraţi disponibili pentru campare și parcarea cu 100 de locuri îi va scuti de griji pe cei care vor alege să se cazeze la Sandalandala și să aibă transportul mereu cu ei.

Dacă până acum 1 mai era ziua „muncitorească“, anul acesta pică odată cu Paștele. Tocmai de aceea, în Vama Veche, Sandalandala aduce mâncare tradițională și 2.000 de „cozonaci“ – shot-uri speciale pentru cei prezenți pe litoral. Nu vor lipsi nici provocările, cum ar fi premiul de 500 de euro pentru cel care va găsi un trifoi cu patru foi în camping.

Tot de 1 mai, în Sandalandala va rula filmul „Usturoi“ cu un scenariu semnat Radu Băzăvan, cunoscut pe Internetul românesc și drept „Groparu’“, și regia este marca lui Lucian Alexandrescu. Filmul spune povestea a doi copii care se visează actori, motiv pentru care fug de acasă. Acțiunea este construită din peripețiile prin care trec cei doi. Revenind la camping, Sandalandala îl va găzdui și pe berbecul Pepe, alături de care toți vizitatorii vor putea să facă poze. Acesta nu va fi sacrificat, ci doar făcut vedetă pe rețelele sociale. În final, nu poate fi uitată zona „Celor 7 simțuri“, de care turiștii se vor putea bucura până în toamnă. Aceasta este rezervată distracției non-stop, fiind un loc perfect pentru cei care nici noaptea, nici ziua nu dorm.

www.caracteristic.ro

object(WP_Term)#13050 (11) { ["term_id"]=> int(19326) ["name"]=> string(7) "Nr. 901" ["slug"]=> string(6) "nr-901" ["term_group"]=> int(0) ["term_taxonomy_id"]=> int(19326) ["taxonomy"]=> string(7) "numbers" ["description"]=> string(0) "" ["parent"]=> int(0) ["count"]=> int(31) ["filter"]=> string(3) "raw" ["term_order"]=> string(1) "0" }